QWQER EXPRESS piegāde un tās veidi
Okt. 11, 2023
Share
QWQER EXPRESS piegāde un tās veidi

Paturpinot tēmu par e-komercijas uzplaukumu un arvien pieaugošo apjomu pirkumiem internetā, tik pat nozīmīga ir arī preču piegāde un tās veidi. Nereti vien tradicionālā piegāde līdz mājas durvīm ne vienmēr var būt piemērotākais piegādes veids visiem, jo dienas laikā cilvēki ir ārpus savām dzīvesvietām un tas var būt apgrūtinoši būt norādītajā piegādes adresē tieši brīdī, kad kurjers ir gatavs piegādāt sūtījumu. 

Ar QWQER Express ir iespējams izvēlēties piemērotāko piegādes veidu savam klienta. 

Mēs piedāvam 3 dažādas opcijas: 

Piegādes veidi

  1. Express piegāde

Šis piegādes veids nozīmē, ka kurjers paņems sūtījumu 1h laikā un to piegādās saņēmējam 2-3h laikā. Šis noteikti būs piemērotākais risinājums, ja nepieciešams nogādāt steidzamu sūtījumu. Piemēram, ja steidzami jānogādā dokumenti no punkta A uz punktu B. Ātri un ērti. Mēs zinām, cik svarīgs mūsdienās ir laiks, tāpēc piedāvājam klientiem ātrāko piegādes servisu. 

  1. Vakara piegāde 

Šis piegādes veids nodrošina sūtījumu nogādāšanu klientiem ērtā laika logā no plkst.18:00 līdz 22:00. Tas ir pēc darba laika, kad ir lielāka iespējamība, kas saņēmējs atradīsies, piemēram, savā dzīvesvietā, lai saņemtu sūtījumu. 90%+ piegādes tiek piegādātas tās pašas dienas vakarā, kad veikts pasūtījums. 

  1. Tekošās dienas piegāde uz pakomātu

Ērts sūtījumu saņemšanas veids ir to piegādes uz pakomātiem. Sūtījumu iespējams ērti saņemt kādā no sev tuvākajiem pakomātiem Rīgā un Pierīgā. Nav jāuztraucas par atrašanos konkrētā adresē, lai saņemtu sūtījumu. Piegādes uz pakomātiem tiek veiktas tās pašas dienas vakarā. 

Šobrīd pakomāti jau ir kļuvuši par būtisku mūsdienu pilsētvides daļu, piedāvājot ērtu, drošu un videi draudzīgu risinājumu, lai saņemtu sūtījumus. 

 

QWQER EXPRESS - uzticams piegādes partneris tajā pašā dienā! 

Reģistrējies bezmaksas izmēģinājumam. Aizpildi pieteikuma anketu un mēs ar Tevi sazināsimies, lai vienotos par piemērotāko sadarbības modeli un atbilstošāko piegādes veidu tieši Tava uzņēmuma vajadzībām. 

Share