Last mile delivery tendences
Apr. 15, 2024
Share
Last mile delivery tendences

SŪTĪJUMU PĀRREDZAMĪBA NĀKAMAJĀ LĪMENĪ

Iespēja klientam pārbaudīt sūtījuma konkrēto atrašanās vietu ceļā uz galamērķi ir viena no svarīgākajām lietām, ko piegādātājam jāspēj nodrošināt. Bet, ja mēs varētu redzēt sūtījuma reālā laika kustības, zinot precīzu atrašanās vietu? Tas ir kaut kas tāds, uz ko tiecas arvien vairāk loģistikas uzņēmumu, lai radītu pilnīgu pārredzamību.

ĀTRA UN EFEKTĪVA IZPILDE

Piegāde ir pēdējais solis līdz sūtījums beidzot nonāk saņēmēja rokās. Mēs jau zinām, ka klientu cerības ir augstas un viņi sagaida, ka saņems visu pēc iespējas ātrāk. Bet pirms piegādes ir vēl viena lieta, kurai jābūt ātrai un efektīvai - pasūtījuma izpilde. Līdz brīdim, kad pasūtījums tiek veikts vietnē, tas ir jāapstrādā un jābūt gatavam izsūtīšanai ļoti īsā laikā.

MIKRO NOLIKTAVAS

Kad pasūtījuma apjoms pieaug, ir tikai loģisks solis apsvērt papildu noliktavu izveidi, lai pasūtījumu apstrāde un piegāde noritētu daudz ātrāk. Arī lielākiem uzņēmumiem visbiežāk ir vairākas noliktavas un to izpildes centri ir tuvāk klientiem, tādējādi spējot piedāvāt piegādes tajā pašā dienā. 

 

Ir neizbēgami, ka tehnoloģijas turpinās ietekmēt ikdienas dzīvi un, ka cilvēku gaidas un prasības kļūs tikai izteiktākas. Bet vissvarīgākais uzņēmumam ir atrast pareizo virzienu, lai plānotu darbu un piegādes, nodrošinot efektivitāti un klientu apmierinātību.

 

Share