Melnā piektdiena - svētku iepirkšanās sezonas sākums
Nov. 23, 2023
Share
Melnā piektdiena - svētku iepirkšanās sezonas sākums

Amerikas Savienotajās Valstīs Melnā piektdiena ir pazīstama ar neticamiem piedāvājumiem, garām rindām un neprātīgu iepirkšanos. Tā ir gada aktīvākā iepirkšanās diena ASV. Dažos veikalos pārdošana turpinās līdz pirmdienai , kas pazīstama kā Cyber Monday vai pat visu nedēļu, kas pazīstama kā Cyber Week. 2022. gadā brīvdienu mazumtirdzniecības apgrozījums ASV sasniedza gandrīz 940 miljardus dolāru.

Iepirkšanās Melnajā piektdienā kļūst arvien populārāka arī Eiropā. 2022. gadā vairākas Eiropas valstis piedzīvoja iespaidīgu tiešsaistes pirkumu pieaugumu - piemēram, Spānijā tiešsaistes darījumi pieauga līdz 576 procentiem. Gen Z un Mileniāļi ir  ieinteresētākie pircēji, kas izmanto dažādus atlaižu piedāvājumus. Un visvairāk iegādātais produkts Melnās piektdienas izpārdošanā 2022. gadā bija smaržas.

Latvijā Melnā piektdiena gadu no gada tikai gūst popularitāti. Arvien vairāk uzņēmumu gatavo dažādus atlaižu piedāvājumus. Jo kuram gan nepatīk ietaupīt naudu, it īpaši svētku laikā, kad izdevumi ievērojami pieaug, vai ne tā?!

Šogad mēs, QWQER EXPRESS, piedāvājam e-komercijas veikaliem tās pašas dienas vakara piegādes. Vai nav lielisi saviem klientiem ne tikai piedāvāt kvalitatīvas preces, bet sniegt arī ātrāko servisu?

Kļūsti par klientu jau šodien! Aizpildi pieteikuma formu un mēs sazināsimies, cik vien ātri iespējams. 

Share