Ekspress kurjeri Rīgā un pierīgā
Febr. 22, 2023
Share
Ekspress kurjeri Rīgā un pierīgā

Pievieno savai mājaslapai jaunu piegādes veidu – saņemt paku 2-3h laikā vai tās pašas dienas vakarā. QWQER Express nodrošina tās pašas dienas piegādes Taviem Rīgas un pierīgas klientiem. Express kurjers aizbrauks pakaļ pasūtījumam un aizvedīs to klientam līdz pat mājas durvīm.

Nealgo darbinieku, izmanto QWQER kurjerus

Darbinieka uzturēšana uzņēmumam paredz virkni papildus izmaksu, līdz ar to bieži nav izdevīga, it īpaši, ja piegāžu apjoms nav liels vai nav regulārs. Slēdzot līgumu ar QWQER, tavs uzņēmums var ietaupīt uz šīm izmaksām un izmantot kurjerus tikai brīžos, kad ir nepieciešamība. Mēs piedāvājam draudzīgas cenas, pielāgojot piedāvājumu, ņemot vērā uzņēmuma specifiku un paredzamo apjomu.

No e-komercijas un svarīgu dokumentu parvadāšanas, līdz ziedu veikaliem

Darbojamies dažādos segmentos, tostarp ēdienu un ziedu nozarē, nodrošinot saviem b2b klientiem kurjerus gan ikdienas piegādēm, gan pēc nepieciešamības, kad ir, piemēram, lielāks pasūtījuma apjoms un konkrētā uzņēmuma darbinieki nespēj tikt galā ar visām piegādēm.

B plāns esam arī kā drošības spilvens, lai uzņēmums nezaudētu klientus un nesaņemtu negatīvus komentārus par ēdienu vai ziedu piegādes kavējumiem.

Pēdējā brīža pirkumi

Ņemot vērā laika nozīmīgumu mūsdienu cilvēkam, nereti vien tiek veikti arī pēdējā brīža pirkumi, kas nozīmē, ka pircējs preci vēlēsies saņemt pēc iespējas ātrāk. Ja konkrētais uzņēmums nenodrošina ekspress piegādi, tad ir liela iespējamība, ka pircējs apsvērs iegādāties preces pie kāda cita uzņēmuma, kas piedāvā daudzveidīgas piegādes opcijas un spēj nodoršināt pēc iespējas ātrāku sūtījuma nokļūšanu pie klienta.

 

Lai saņemtu individuālu piedāvājumu, aizpildi pieteikumu šeit.

 

 

 

 

Share