Ekspress piegāde var būt atslēga Tava biznesa attīstībai
Janv. 22, 2024
Share
Ekspress piegāde var būt atslēga Tava biznesa attīstībai

Arī ekspress piegāde ir mainījusies un tas vairs nav tikai ekskluzīvs pakalpojums, ko var atļauties piedāvāt saviem klientiem tikai retais. Domājot par savu klientu komfortu un labsajūtu, teju katram uzņēmuma būtu vērts apsvērt šāda pakalpojuma iekļaušanu un piedāvāšanu pircējiem. 

Pēdējo gadu laikā, mainoties iepirkšanās paradumiem, ar vien vairāk cilvēku vēlas ietaupīt laiku, lai apmeklētu klātienes veikalus, tāpēc izvēlas pirkumus veikt internetveikalos. Tas, savukārt, nozīmē, ka iegādātās preces nevarēs saņemt uzreiz un būs jāgaida vairākas dienas līdz tās tiks piegādātas. Saprotams, ka pasūtījuma saņešanas ilgums bieži vien ir atkarīgs no konkrētu preču specifikācijas, vai tām nepieciešams, piemēram, izgatavošanas laiks, taču arī šādos gadījumos uzņēmumi, piedāvājot, ekspress piegādi, spēj nodrošināt to, ka klienti saņems pasūtījumu pēc iespējas ātrāk. 

Ne vien apmierināti klienti, bet tā joprojām ir arī iespēja, kā izcelties starp konkurentiem. Kvalitatīvs produkts un ātra tā piegāde ir kombinācija, kuru spēs novērtēt ikviens klients. Kāpēc gan nepiedāvāt saviem klientiem dažās piegādes iespējas, lai katrs pēc savas nepieciešamības un ērtībām spētu izvērtēt, kas ir piemērotākāis veids tieši viņam?! 

Mēs, QWQER EXPRESS, nodrošinām ātrākās piegādes Rīgā - klientam sūtījumu piegādāsim jau 3 stundu laikā. Aizpildi pieteikuma formu un mēs ar Tevi sazināsimies,  lai visu izrunātu un atrastu piemērotāku piegādes modeli tieši Tava uzņēmuma vajadzībām.

Share