Decembris ir klāt, tāpat kā Ziemassvētku iepirkšanās laiks
Dec. 14, 2023
Share
Decembris ir klāt, tāpat kā Ziemassvētku iepirkšanās laiks

Ja mēs runājam par patērētājiem Eiropā, tad noteikti varam teikt, ka Apvienotās Karalistes patērētāji izceļas, jo 2022. gadā svētku tēriņi tika lēsti vairāk nekā 80 miljardu Lielbritānijas mārciņu apmērā. Arī patērētāji Vācijā ir ļoti aktīvi svētku sezonā, 2021. gadā tikai tiešsaistes pārdošana veidoja vairāk nekā ceturto daļu no kopējiem e-komercijas ieņēmumiem. Tiek prognozēts, ka 2023. gadā mazumtirdzniecības izdevumi Vācijā sasniegs aptuveni 86 miljardus eiro.

Jāatzīst, ka ekonomiskā situācija šobrīd nav tā iepriecinošākā. Iepriekšējā pandēmija, inflācija un augošā ekonomika ietekmē klientus visā pasaulē. Eiropā tas ir augstais degvielas, mājokļa un pārtikas cenu kāpums, tāpēc, visticamāk, dažviet Ziemassvētku iepirkšanās nebūs tik iespaidīga un patērētāji nekļūs pārāk izšķērdīgi ar dāvanu pirkumiem.

Nesen Latvijā veiktā aptauja liecina, ka lielākā daļa Ziemassvētku dāvanām atvēlēs līdz 100 eiro, īpašu uzmanību pievēršot pārdomātām un ilgtspējīgām dāvanām. Kā arī daži cilvēki sāk iekrāt naudu dāvanām jau iepriekš.

Brīvdienu sezona ir ārkārtīgi aizņemts gada periods un uzņēmumiem ir jādomā pāris soļi uz priekšu, lai nodrošinātu, ka klienti saņems pasūtījumus laikā. QWQER EXPRESS nodrošina piegādi tajā pašā dienā. Izvēlieties mūs kā sava uzņēmuma piegādes partneri jau šodien - spied šeit!

Share