Free cookie consent management tool by TermsFeed
Sākumlapa / Blogs / Ēdienu piegādes tendence - virtuālās jeb spoku virtuves
Ēdienu piegādes tendence - virtuālās jeb spoku virtuves
Maijā 8, 2024
Dalīties

Globālais tiešsaistes pārtikas piegādes tirgus apjoms 2022. gadā tika novērtēts 221,65 miljardu dolāru apmērā un paredzams, ka tas pieaugs ar salikto gada pieauguma tempu 10,3% apmērā, salīdzinājumā ar 2023. gadu. Arī ēdienu piegādes tirgū novērojamas dažādas tendences. 

Viena no ēdienu piegādes tendencēm 2024. gadā ir virtuālās virtuves jeb pazīstamas arī kā spoku virtuves, kas piedāvā iespēju ēdienus pasūtīt tikai ar piegādi vai līdzņemšanai. Tas nozīmē, ka vienīgais, kas nepieciešams šāda veida vietām, ir pietiekami daudz vietas virtuvei, un tas arī viss, nav nepieciešama ēdināšanas zona, kur apkalpot klientus pie galdiņiem. Spoku virtuves bieži sadarbojas ar trešo pušu piegādes pakalpojumu sniedzējiem, lai nodrošinātu, ka viņu pārtika sasniedz klientus ideālā stāvoklī.

Spoku virtuvēm ir daudz plusu, piemēram, zemi izdevumi, samazināti administratīvie un ar loģistiku saistīti jautājumi un grūtības, mazāk nepieciešamo lietu, samazināti pārtikas atkritumi. Tā kā pieprasījums pēc ātrām maltītēm un pieņemamām cenām pieaug, tā ir lieliska iespēja spoku virtuvēm - optimizēta piegādes pieredze, izmantojot efektīvu loģistiku, zemākas izmaksas un tehnoloģiju inovācijas.

Tātad, ja plānojat sākt savu pārtikas biznesu, padomājiet par virtuālo jeb spoku virtuvi, un mēs jums palīdzēsim ar piegādēm!

Dalīties