Free cookie consent management tool by TermsFeed
Sākumlapa / Blogs / Daudzveidīgas piegādes pozitīvi ietekmē biznesa attīstību
Daudzveidīgas piegādes pozitīvi ietekmē biznesa attīstību
Febr. 15, 2023
Dalīties

Pēdējo gadu tendences parāda, ka patērētāji ļoti novērtē, ja internetveikals piedāvā daudzveidīgus piegādes veidus, kā arī būtiski, ka iespējams izvēlēties arī starp konkurējošiem piegādātājiem. Tas veicina līdzvērtīgu konkurenci, draudzīgāku cenu klientam un rīcības brīvību, jo klients nav spiests gaidīt paciņu vairākas dienas, ja vēlas to saņemt ātrāk. Ja jūsu uzņēmums ir piegādes partnera meklējumos, kas nodrošinātu klientiem operatīvu piegādi, tad turpiniet lasīt. 

Uzņēmumiem jāseko līdzi piegādes tendencēm

QWQER piedāvā šodienas piegādi Rīgā un tās apkārtnē. Ērts piegādes partneris ne tikai e-komercijas uzņēmumiem, bet arī restorānu īpašniekiem, jo tiem nav jāalgo savi darbinieki. Ar QWQER jūsu klienti saņems tās pašas dienas piegādes gan ikdienas sūtījumiem, gan svētku laikā, kad pasūtījumu daudzums manāmi pieaug. Mūsu pieredze rāda, ka piedāvājot šodienas piegādi saviem klientiem, ir lielāka iespēja, ka klients konkrēto preci iegādāsies tieši pie jums, jo tā nebūs ilgi jāgaida, kā arī ieteiks konkrēto uzņēmumu citiem. 

QWQER kā piegādātājs ieguvis atzinību starp vairāku segmentu uzņēmumiem, jo arvien vairāk uzņēmēji izprot, cik būtiski ne tikai nodrošināt preces kvalitāti, bet arī parūpēties par piegādes servisa kvalitāti. Protams, e-komercijas uzņēmums pats neveic piegādes funkciju, tomēr, ja tas mājaslapā piedāvā tikai vienu vai divas piegādes iespējas, tostarp, abas viena veida, tas jau vairs neatbilst mūsdienu patērētāja ekspektācijām.

Kāpēc izvēlēties tieši QWQER pakalpojumus?

Kļūstot par QWQER partneri, sava uzņēmuma klientiem varēsiet nodrošināt tekošās dienas piegādes, kas nozīmē, ka, veicot pasūtījumu, mēs to piegādāsim līdz pat durvīm 2-3 stundu laikā. Sūtījumus piegādāt varam arī klientam ērtā laikā pēc darba laika no plkst.18:00 līdz 22:00. Svarīgi uzsvērt, ka mūsu kurjeri strādā katru dienu no plkst. 8:00-22:00 – arī brīvdienās un svētku dienās. Šobrīd QWQER nodrošina piegādes  Rīgā un pierīgā - 25km rādiusā. 

 

Kļūstiet par mūsu partneri un saņemiet informāciju par izmaksām, aizpildot īsu pieteikuma anketu šeit, un mūsu speciālists sazināsies ar jums dienas laikā.

Dalīties