Free cookie consent management tool by TermsFeed
Sākumlapa / Blogs / Kā šodienas piegādes var uzlabot uzņēmuma darbību?
Kā šodienas piegādes var uzlabot uzņēmuma darbību?
Okt. 25, 2023
Dalīties

Pašaprotams un viens no galvenajiem ieguvumiem - klientu apmierinātība. Kā mēs visi zinām, viens no zelta mērķiem ir iegūt laimīgus un apmierinātus klientus, kas, visticamāk, pasūtīs vēlreiz, atstās pozitīvas atsauksmes un ieteiks savu zīmolu citiem. Kad klienti var saņemt savu pasūtījumu dažu stundu laikā, tas atstāj pozitīvu iespaidu.

Protams, bizness nevar būt veiksmīgs, nepalielinot pārdošanas apjomus un ticiet vai nē, bet ekspress piegāde var stimulēt impulsu vadītus pirkumus. Ja klienti zina, ka viņi ātri saņems pasūtījumu, visticamāk, viņi veiks papildu pirkumus. Būtībā jūs iegūstat divus zaķus ar vienu šāvienu, tikai piedāvājot ekspress piegādi - apmierināti klieni un palielināti biznesa pārdošanas apjomi.

Tomēr, visi e-komercijas uzņēmumi nepiedāvā ekspress piegādi, tāpēc tā var būt konkurences priekšrocība. Bieži vien ir ļoti grūti izcelties un pārspēt konkurētspējīgo e-komercijas vidi, taču ar ekspress piegādi var būt iespējams piesaistīt vairāk klientu tieši jūsu biznesam, kā arī tas palīdz saglabāt esošo klientu lojalitāti.

Globālais iepirkumu groza atcelšanas rādītājs 2022. gadā bija aptuveni 72%, un 3 no 5 galvenajiem groza atcelšanas iemesliem ir saistīti ar ērtībām. Lielākā daļa klientu atsakās no iepirkumu groza, jo vēl nav gatavi pirkt vai pasūtījuma pabeigšanas process ir ilgs un sarežģīts. Bet ir vērts pieminēt, ka aptuveni 23% klientu atteicās no iepirkuma groza tieši piegādes problēmu, piemēram, ilgas piegādes un izmaksu dēļ. Express jeb tās pašas dienas piegāde var palīdzēt samazināt šo problēmu, jo klienti, visticamāk, pabeigs pirkumus, kad zinās, ka varēs preces saņemt ātri. 

Pēc visiem ekspress piegādes plusiem mēs varam uzskatīt, ka tas ir gudrs solis, lai veicinātu biznesa attīstību. Protams, ir svarīgi sadarboties ar uzticamu piegādes partneri, kas palīdzēs sasniegt klientu apmierinātību un kopumā attīstīt jūsu biznesu.

QWQER EXPRESS piedāvā dažāda veida piegādes:
1. Ekspress piegādi 2-3 stundu laikā;
2. Vakara piegādi ar ērtu piegādes laika periodu no plkst. 18:00 līdz 22:00;
3. Vakara piegādi uz Omniva pakomātiem.

Izvēlies to, kas ir ērts taviem pircējiem!


Kļūsti par klientu! Aizpildi pieteikuma anketu šeit un mēs ar Tevi sazināsimies!

Dalīties