Piegādes tendences
Febr. 1, 2023
Share
Piegādes tendences

Mūsdienu dzīves straujie tempi pieprasa arī savas izmaiņas piegādes nozarē. Patērētājs paliek arvien prasīgāks pret uzņēmēju, pie kura veic pasūtījumu – ne tikai preces kvalitātei jābūt augstā līmenī, bet arī piegādes tempiem. Pēdējo gadu tendences parāda, ka patērētājs ļoti novērtē iespēju izvēlēties starp vairākām piegāžu opcijām, kas nodrošina atšķirīgus pasūtījuma saņemšanas tempus. Un visbiežāk šis pats klients izvēlas dažādus piegādes veidus, atkarībā no sezonas un pasūtījuma steidzamības. 

QWQER - jaunpienācējs un inovators

Nodrošinot tās pašas dienas piegādes jau 2-3h laikā, QWQER ir jaunpienācējs un inovators piegāžu nozarē. Kā uzsver QWQER pārdošanas direktors Andris Siliņš: “Mūsdienās laiks kļūst dārgāks par naudu! Joprojām, it sevišķi svētku un Black Friday izpārdošanas periodu laikā, klasiskie piegādātāji ir ļoti noslogoti un bieži vien paku saņemšana patērētājiem aizņem krietni vien ilgāku laiku kā plānots.”

Līdz ar to ikviens mūsdienīgs uzņēmējs ir tikai ieguvējs, ja savā internetveikalā piedāvā ne tikai klasiskos piegāžu veidus, bet arī mūsdienīgo Express jeb šodienas piegādi. QWQER šobrīd ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kas sniedz pilna spektra Express piegādes veidus Rīgā un pierīgā. “QWQER Express ir pašlaik ātrākā ārpakalpojuma piegādes opcija Rīgā un Pierīgā. E-komercijas piegādes vidēji tiek izpildītas 2h laikā, savukārt, restorānu piegādes pat 45min – 60min laikā kopš kurjera izsaukuma brīža”, piebilst QWQER pārstāvis A.Siliņš.

Priekšrocības uzņēmumiem svētku periodā

Tieši svētku periodā, ja piedāvājat savam klientam visa veida piegādes opcijas, arī QWQER Express, jūs varat pagarināt to laika periodu, kurā klienti veic dāvanu pasūtījumus, jo pasūtīto QWQER aizvedīs jau 2-3h laikā Rīgas un pierīgas teritorijā. Tas veicina ne tikai uzņēmuma lielāku peļņu, bet arī iespēju, ka klients jūs izvēlēsies starp konkurentiem tieši ātrās piegādes dēļ. QWQER pārdošanas direktors Andris Siliņš, stāstot par plusiem, kādus iegūst uzņēmums, min: “Izvēloties QWQER Express, Jūs saviem klientiem varat piedāvāt kvalitatīvu piegādi jau tajā pašā dienā. Esošie sadarbības partneri bieži vien ir pārsteigti par mūsu spēju nodrošināt piegādes pāris stundu laikā katru dienu. Papildus tam esam dzirdējuši pozitīvas atsauksmes arī par to, ka vienmēr cenšamies atrast risinājumus arī sarežģītākām un nestandarta piegādēm. Kā galvenie QWQER Express piegādes plusi tiek minēti – piegādes ātrums, piegādes kvalitāte un pieņemamā piegādes ātruma/cenas attiecība. Strādājam arī brīvdienās un svētkos visu gadu no plkst. 8:00-22:00.”

Kopumā uzņēmējs, izvēloties QWQER Express par savu piegādes partneri, ir ieguvējs, jo QWQER piedāvā dažādus sadarbības variantus – gan uz ikdienas bāzes, gan kā ASAP kurjerus, kas ir lielisks risinājums nestandarta situācijām. “Pirmkārt, Jūs saviem klientiem varat piedāvāt piegādi jau tajā pašā dienā, kas sūtījumu saņēmējus parasti patīkami pārsteidz. Otrkārt, QWQER Express iespējams izmantot arī kā uzņēmuma iekšējo piegāžu nodrošinātāju (Inside logistics), un tādā veidā Jūs varat ietaupīt uzņēmuma līdzekļus, kas būtu jānovirza uzņēmuma darbinieka – kurjera atalgošanai. Treškārt, QWQER Express iespējams arī kā Jūsu uzņēmuma piegāžu rezerves opcija situācijās, kad Jūsu kurjers ir pārslogots un nepieciešami papildspēki. Atverot QWQER Express aplikāciju un izsaucot kurjeru, tas ieradīsies 60min laikā un būs gatavs Jums palīdzēt.”

QWQER - ar skatu nākotnē

Jautāts par QWQER nākotnes plāniem, Andris saka: “Nākotnē QWQER sevi turpinās pozicionēt un attīstīt kā uzticamu tekošās dienas piegāžu izpildītāju, piedāvājot klientiem to vajadzībām visatbilstošāko piegādes moduli. Plānojam piedāvāt šodienas piegādes arī uz paku skapjiem, kas noteikti varētu būt interesanta piegādes opcija patērētājiem, kas priekšroku dod tieši paku skapju piegādēm. Tuvākajos gados plānojam paplašināties un savu darbību attīstīt arī Lietuvā un Igaunijā, tādā veidā kļūstot par pirmo šāda pakalpojuma sniedzēju visās Baltijas valstu galvaspilsētās.

Kā kļūt par partneri? 

Ja uzņēmējs vēlas uzzināt vairāk par QWQER Express piegādēm un saņemt individuālu piedāvājumu, jāaizpilda vien īsa anketa mājaslapā, kas pieejama šeit. “Piedāvājam 30 dienu izmēģinājuma periodu par iepazīšanās cenu. Šajā periodā sniedzam Jums piekļuvi mūsu sistēmai un paralēli iepazīstamies arī ar Jūsu uzņēmuma piegāžu specifiku, lai kopīgi atrastu tieši Jums vispiemērotāko, efektīvāko un arī finansiāli izdevīgāko piegāžu risinājumu.”

Share