Piegādes pakalpojumi Tava biznesa attīstībai
Febr. 15, 2023
Share
Piegādes pakalpojumi Tava biznesa attīstībai

Pēdējo gadu tendences parāda, ka patērētāji ļoti novērtē, ja internetveikals piedāvā daudzveidīgus piegādes veidus, kā arī būtiski, ka iespējams izvēlēties arī starp konkurējošiem piegādātājiem. Tas veicina līdzvērtīgu konkurenci, draudzīgāku cenu klientam un rīcības brīvību, jo klients nav spiests gaidīt paciņu vairākas dienas, ja vēlas to saņemt ātrāk.Uzņēmumiem jāseko līdzi piegādes tendencēm

Klienti novērtē ātras piegādes

QWQER piedāvā šodienas piegādi un ir ērts piegādes partneris ne tikai e-komercijas uzņēmumiem, bet arī restorānu īpašniekiem, jo tiem nav jāalgo savi darbinieki. Ar QWQER Tavi klienti ne tikai svētku sezonā laikus saņems pasūtījumus, kad noslogoti ir klasiskie piegādātāji, bet arī ikdienā saņems komfortablu un zibenīgu piegādi. Mūsu pieredze rāda, ka, piedāvājot šodienas piegādi saviem klientiem, ir lielāka iespēja, ka klients konkrēto preci iegādāsies tieši pie jums, jo tā nebūs jāgaida. Nodrošinām piegādi jau 2-3h laikā pēc pasūtījuma veikšanas.

Mūsdienu patērētājs ir prasīgs un sagaida, ka preces saņēmšana būs ātra un ērta

QWQER kā piegādātājs ieguvis atzinību starp vairāku segmentu uzņēmumiem, jo arvien vairāk uzņēmēji izprot, cik būtiski ne tikai nodrošināt preces kvalitāti, bet arī parūpēties par piegādes servisa kvalitāti. Protams, e-komercijas uzņēmums pats neveic piegādes funkciju, tomēr, ja tas mājaslapā piedāvā tikai vienu vai divas piegādes iespējas, tostarp, abas viena veida, tas jau vairs neatbilst mūsdienu patērētāja ekspektācijām.

Seko līdzi sūtījuma virzībai

QWQER kurjeri nodrošinās kvalitatīvu un ātru piegādi Tava uzņēmuma klientiem. Mēs nodrošinām arī iespēju sekot līdzi sūtījuma virzībai, lai uzņēmums būtu lietas kursā par visiem procesiem. Ja Tavs uzņēmums apsver iespēju piedāvāt ekspress piegādes opciju saviem klientiem, tad vairāk vari uzzināt mūsu mājaslapā, kur iespējams arī aizpildīt nelielu pieteikuma anketu, lai pēc tam visas detaļas izrunātu ar mūsu uzņēmuma pārstāvi. 

 

Share