Plašākā spektra ekspress piegāde Rīgā un pierīgā
Febr. 8, 2023
Share
Plašākā spektra ekspress piegāde Rīgā un pierīgā

Ja Tu meklē piegādes partneri savam uzņēmumam, kas nodrošinātu ātras piegādes Tavam klientam, izvēlies QWQER. Šobrīd nodrošinām diva veida piegādes – express jeb piegāde 2-3h laikā un vakara piegāde no plkst. 18:00-22:00 

Izdevīgs piegādes partneris Tavam biznesam

Ekspress piegāde kļuvusi par nozares jaunāko piegādes veidu, kas ir atbilstoša mūsdienu straujajiem dzīves tempiem un patērētāju prasībām. Šis vairs nav laiks, kurā patērētājs samierinās ar ilgāku pasūtījuma saņemšanas laiku, jo digitālā vide ir radījusi sajūtu, ka viss ir ātri un uzreiz iegūstams. Līdz ar to ikvienam uzņēmumam, kas domā par savu ilgtermiņa izaugsmi, ir būtiski saviem klientiem piedāvāt iespēju preces saņemt tajā pašā dienā, kad tiek veikts pasūtījums. 

QWQER spēj nodrošināt uzņēmumiem plašākā spektra ekspress piegādes Rīgā un pierīgā.

QWQER lepojas ne tikai ar plašāko ekspress piegāžu daudzveidību – mūsu klienti ir gan e-komercijas uzņēmumi, gan restorāni, gan ziedu veikali, gan arī uzņēmumi, kuriem nepieciešams operatīvi nogādāt dokumentus u.c. veida sūtījumus saviem partneriem. Nodrošinām gan uzņēmums-uzņēmums, gan uzņēmums-patērētājs piegādes, atkarībā no nepieciešamības. Pie mums saņemsi arī draudzīgāko cenu nozarē, jo katra uzņēmuma specifikai piedāvājam individuālu izcenojumu.  

Kļūsti par klientu jau ŠODIEN

Vēlies kļūt par QWQER klientu? Viss ir ātri un vienkārši - spied šeit, aizpildi nelielu pieteikuma anketu un mūsu pārstāvis ar Tevi sazināsies, lai tālak vienotos par visām nepieciešamajām lietām. 

Tava uzņēmuma klietni ir to pelnījuši! 

 

 

Share