Ekspress piegādes ieguvumi e-komercijas uzņēmumiem
Martā 1, 2023
Share
Ekspress piegādes ieguvumi e-komercijas uzņēmumiem

Mūsdienu pircēja prasības ir augstas, tieši tāpēc uzņēmumiem ir svarīgi nodrošināt vislabākos pakalpojumus, tajā skaitā arī piegādes tajā pašā dienā. Tālāk apskatīsim galvenos ieguvumus, ja uzņēmums nodrošina klientiem iespēju izvēlēties preces saņemt ar ekspress piegādes opciju. 

  1. Ātrāks piegādes laiks

Viens no galvenajiem un pašsaprotamajiem ieguvumiem ir ātrais piegādes laiks. Ekspress piegāde nodrošina to, ka kopš pasūtījuma veikšanas brīža, sūtījums tiks piegādāts klientam tās pašas dienas laikā, nevis 3 - 5 dienu laikā, kā tas pārsvarā ir ar tradicionālajiem piegādātājiem. Īpaši pēdējā brīža pirkumiem šāda ātrā piegāde var būt ļoti nozīmīga. Tas ir liels ieguvums e-komercijas uzņēmumam un var palīdzēt  palielināt pārdošanas apjomus.

  1. Apmierināti pircēji

Vēl viens nozīmīgs ieguvums ir cilvēku apmierinātība. Pircēji sagaida ātru un uzticamu piegādi, un, piedāvājot ekspress piegādes pakalpojumus, e-komercijas uzņēmumi var attaisnot šīs cerības. Apmierināts klients, visticamāk, atgriezīsies un veiks turpmākus pirkumus, kā rezultātā palielināsies uzņēmuma ienākumi un klientu skaits, jo uzņēmums tiks ieteikts arī citiem. 

  1. Konkurences priekšrocības

Pieaugot e-komercijai, arī konkurence ir kļuvusi sīvāka. Uzņēmumiem ir jāmeklē iespējas kā noturēt esošos un piesaistīt arvien jaunus klientus. Šāda piegādes pakalpojuma piedāvāšana var būt būtiska konkurences priekšrocība e-komercijas uzņēmumiem, nodrošinot ātrākus piegādes laikus un sūtījuma nogādāšanu līdz pat klienta mājas durvīm. 

  1. Izsekošanas iespējas

Ekspress piegāžu pakalpojuma sniedzēji nodrošina uzlabotu izsekošanu un pārredzamību, kas var būt milzīga priekšrocība e-komercijas uzņēmumiem. Uzņēmums var sekot līdzi sūtījuma virzībai pie klienta reāllaikā un bez liekiem uztraukumiem būt lietas kursā par visiem procesiem.

 

Ekspress piegādes var sniegt ievērojamus ieguvumus uzņēmumiem, tāpēc ir vērts piedāvāt saviem klientiem vislabāko. QWQER Express piedāvā plašākā spektra ekspress piegādes iespējas Rīgā un pierīgā. Tava uzņēmuma klientiem veiksim piegādes 2-3 stundu laikā vai tās pašas dienas vakarā - laikā no 18:00 līdz 22:00.

 

Lai kļūtu par mūsu partneri ir jāizdara viens pāris lietas -  spied šiet, aizpildi nelielu anketu un mūsu pārstāvji ar Tevi sazināsies tuvākajā laikā. 

Share